• Home van de service computerwinkel van Hilversum
 • Een blik in de pc winkel van de Gooi en Vechtstreek
  • Profiel van de computerwinkel in Hilversum
  • Voor particulieren de beste keus. Een service contract, upgrade, (her)installatie, kopen pc of reparatie computer enz.
  • zakelijke contracten, losse reparaties. SaaS, Beheer. Altijd een BTW Bon!
  • routebeschrijving naar uw nieuwe laptop?
 • van pentium 4 tot aanbiedingen laptop, tweedehands pc tweedehands laptop
  • asus laptops, computer onderdelen, laptop adapter standaard goedkoop nieuwe laptop pc aanbieding
  • tweedehands pc, computer, laptop, gebruikte computers laptops, computer onderdelen goedkoopste laptop vind u hier!
  • goedkope pc kopen naar uw wensen, computer onderdelen optimalisatie perfecte laptop aanbieding
  • externe harddisk reparatie, computer onderdelen reparatie, pc reparatie
  • tweedehands computer inkoop, tweedehands laptop inkoop, computer onderdelen inkoop
  • geheugen laptop verhogen? pentium 4 maximaliseren, laptop goedkoop versnellen, betere videokaart ? klik verder!
  • verhuur laptop goedkoop, (tweedehands) computer, goedkope laptops, overig
 • reparatie computer, installeren, beheren, laptop reparatie etc.
  • service contract, advies, opschonen, reparatie, hulp op afstand
  • consultancy op allerlei gebieden, van telewerken tot security issues en natuurlijk hardware en software
  • trainen van uw medewerkers of uzelf in de meest gangbare programma's en programmeertalen
  • pc naar uw specifieke wensen geen laptop standaard maar aanbiedingen laptop naar wens
  • reparatie computer laptop reparatie laptop goedkoop computer onderdelen vervangen
  • installeren van besturingssystemen en software en computer onderdelen
  • advies telewerken, installatie werkplekken en netwerk enz enz
  • datastrofe? uw gegevens kunnen wij redden
 • SaaS, open source, cursussen en security
  • software as a service. nooit meer zoeken naar de cd.
  • softwarepakketten, besturingssytemen, security, office pakketten
  • installatie software en netwerk
  • uitleg meest gangbare softwarepakketten en talen
  • het onderhoud van uw IT omgeving of uw thuisnetwerk
 • alle contactgegevens computerwinkel PC Masters
  • routebeschrijving en openingstijden
  • email, skype, LinkedIn, twitter facebook

 

 

 • PC Masters uw pc winkel voor computer reparatie, laptops, tweedehands, service, installatie en beheer

Optional Sidebar Info

Any information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

Upgrade van computer of software, een goed alternatief!

Vaak is het rendabel om een goedkope computer of een wat ouder systeem door middel van het verbeteren van een computer onderdeel of softwarepakket weer helemaal mee te laten draaien met de eisen en wensen van nu. U kunt dan doorgaan met uw systeem tegen lagere kosten dan het vervangen ervan zou bedragen. U bespaart dus tijd en geld.

Wij kunnen iedere upgrade voor u uitvoeren en adviseren u over mogelijke verbeteringen. Ook geven wij een eerlijk advies of een upgrade nog wel zinvol is. Door ons geleverde systemen zijn trouwens altijd upgrade-vriendelijk.
De meest voorkomende upgrades zijn hieronder weergegeven:

Microsoft Windows 7™ upgrade

Microsoft heeft zichzelf duidelijk overtroffen met het uitbrengen van Windows 7. Met dit systeem heeft u veel meer gebruiksgemak en veel betere beveiliging en stabiliteit dan met de oudere besturingssytemen van Microsoft.

Bijna alle gangbare computers zijn geschikt om Windows 7 te draaien. Wij kunnen u adviseren en helpen uw computer geschikt te maken of te optimaliseren voor het gebruik van Windows 7. Natuurlijk kunnen wij dit besturingssysteem ook leveren en voor u installeren. De meeste randapparatuur zal ook probleemloos onder Windows 7 draaien. Ook hier kunnen we advies geven en hulp als er geen geschikte stuurprogramma's voorhanden zijn.

Kosten: prijs van de Windows 7 versie en eventuele installatie en backupkosten

Werkgeheugen vergroten

Computersystemen worden vaak geleverd met minder werkgeheugen dan dat ze aankunnen. Juist het verhogen van de hoeveelheid werkgeheugen in de computer verbetert de prestaties op alle gebieden aanzienlijk. Dit is een mooie manier om een wat trager systeem weer lekker snel te maken tegen relatief lage kosten.

Vooral computers met minder dan 1024MB (oftewel een gigabyte) aan werkgeheugen zullen profiteren van deze upgrade. Voor computers met besturingssytemen zoals Microsoft Vista™ geldt dit eigenlijk tot aan drie gigabyte! Per computer kan het maximum te plaatsen geheugen verschillen, evenals de snelheid, het type en natuurlijk de prijs. Ook het besturingssysteem heeft invloed. U kunt op een 32bit systeem niet meer dan 4GB (effectief zelfs wat minder) gebruiken. Bij 64bit is dit maximum vele malen hoger! Wij adviseren u graag hierover en voeren deze upgrade uit terwijl u wacht.

kosten: prijs van de geheugenmodules

Grotere harde schijf of een harde schijf bijplaatsen.

Als de harde schijf in uw computer vol begint te raken wordt uw systeem ook een stuk trager. Gouden regel is om minimaal 20% van uw schijf vrij te houden om geen snelheid te verliezen. Wij kunnen een extra harde schijf in uw computer plaatsen of de bestaande schijf vervangen door een schijf met meer opslagcapaciteit of een snellere schijf zoals een SSD.

Bij het plaatsen van een nieuwe schijf kunnen we voor u uw bestaande schijf opschonen en gegevens verplaatsen naar de nieuwe schijf. Uw systeem kan worden aangepast zodat dit voortaan altijd gebeurt en de schijf met uw besturingssyteem niet verder wordt gevuld en daardoor lekker snel blijft! Bij het vervangen van een schijf moet er vaak ook een kopie worden gemaakt van de gegevens die erop staan en als uw besturingssysteem erop staat zal een herinstallatie vaak nodig zijn.

kosten: prijs van de harde schijf en eventuele backup of herinstallatie

Vervangen videokaart

Veel computers worden standaard uitgeleverd met een middenmoter videokaart. Zodra u deze computer aansluit op een groter scherm of nieuwe spellen gaat spelen merkt u dat deze kaart niet meer voldoet. Er zijn vele vervangende modellen mogelijk.

Bepalend voor uw keuze is natuurlijk waar u de computer voor gebruikt. Mensen die foto's of filmpjes bewerken zijn met bepaalde types kaarten beter af dan zij die een betere videokaart willen om nog mooier en sneller te kunnen gamen. Wij adviseren u over de beste keuze en indien de kaart op voorraad is kunt u in principe wachten op het uitvoeren van deze upgrade.

kosten: prijs van de videokaart

Vervangen voeding

Het vervangen van de voeding kan veel voordelen opleveren. Niet alleen zijn nieuwe voedingen veel stiller dan de oudere, ze zijn ook veel efficienter in het verbruik van stroom. Door uw voeding te vervangen kunt u op uw verbruik aardig wat stroom besparen! Krachtigere voedingen zorgen vaak ook voor een stabieler systeem.

Bij het vervangen kunt u kiezen voor een voeding met een hogere capaciteit. Dit betekent niet dat deze voeding meer stroom verbruikt. Het tegenovergestelde is waar. De capaciteit betreft het maximale vermogen. Deze voedingen zijn vaak veel efficienter en bieden stabielere energiestromen waardoor uw systeem stabieler gaat lopen, onverklaarbare problemen verdwijnen soms als sneeuw voor de zon!

kosten: prijs van de voeding

Vervangen besturingssyteem

Voor wat oudere systemen en systemen met beperkte upgrade mogelijkheden is het vervangen van het besturingssyteem vaak de enige manier om er nog naar behoren mee te kunnen werken. Windows wordt dan vervangen door een Linux variant. Linux is veel minder systeem intensief en zal oude pc's nog zeer functioneel kunnen houden.

Linux is geen Windows en vooral als je er nog nooit mee gewerkt hebt kan het best lastig zijn om er mee om te gaan. Hierin kunnen wij u ook ondersteunen. Iedere Linux distributie kan in principe geinstalleerd worden, onze voorkeuren gaan uit naar Ubuntu, Fedora en SuSe. Iedere distro heeft zo zijn voordelen en specifieke gebruikersgroepen. Wij kunnen u ondersteunen en voor zakelijke klanten bestaat er een support contract.

kosten: installatiekosten

Netwerk vervangen of upgraden

Oudere (thuis)netwerken krijgen beperkingen in de capaciteit die ze aankunnen. Netwerken zijn vaak nog 100Mbit en draadloze netwerken vaak nog 54Mbit of minder. Wij kunnen uw bedrade en draadloze netwerk voor u upgraden zodat u binnen uw netwerk en op internet veel sneller kunt werken en draadloze netwerken veel stabieler zijn en een hoger bereik hebben. Het installeren van een (home)server verhoogt de veiligheid, toepassingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van uw netwerk en -computers.

Bedrade netwerken kunnen wij omzetten naar gigabit of draadloze netwerken en we kunnen thuiswerkplekken voor u integreren met uw interne netwerk. Ook de beveiliging van uw netwerk is bij ons in goede handen! Voor thuisnetwerken kunnen we een homeserver plaatsen die beveiliging, backup, bestanden delen en veel meer zaken in uw hele netwerk voor u regelt.

Kosten: afhankelijk van de wensen en de grootte van het netwerk.

Website design door PC Masters