Welk Softwarepakket moet ik kiezen?

Er is veel keuze, er is veel mogelijk. Er is echter ook veel onduidelijk en ook een hoop niet bekend. Hoe maak je nou de juiste keuze voor het te gebruiken softwarepakket, platform, suite? 
Wat is het meest geschikt voor uw organisatie? Wat werkt het makkelijkst, wat is integreerbaar, heeft de beste connectiviteit of is het snelst, het voordeligst in het (uiteindelijke) gebruik? Wat levert de beste resultaten en is voor u het efficiëntst. Goede vragen!

Welk platform is het beste, welke hardware heb ik nodig?

Ook hier is de keuze ongelofelijk. Niet alleen in platform of merk, maar ook in kwaliteit, eigenschappen, kosten, gebruiksgemak, mogelijkheden, compatibiliteit, duurzaamheid en verwachte gebruik/gebruiksduur. 

PC Masters geeft u Aankoop Advies

Wij hebben veel ervaring met software en hardware en zijn heel goed op de hoogte van de markt, met al haar aanbod en ontwikkelingen. Dit zetten wij graag in om u te helpen een weloverwogen keuze te maken welke aanschaf nu te doen. Wij denken graag mee en geven u een beargumenteerd antwoord op uw keuzestress vragen!
Wat u daar dan verder mee doet is geheel aan u.

Kosten Advies

Normaal advies is volledig kostenloos en vrijblijvend. Dit geven we graag! Hiervoor bent u van harte welkom in de winkel. 

Als uw situatie complex is en het advies niet snel is te geven rekenen we consultancy kosten. Deze bedragen € 50,- per uur (incl. BTW) of we verwijzen u door naar een specialist in desbetreffend onderwerp. 

Complexere situaties hebben baat bij een rustige omgeving om (vertrouwelijke) informatie te delen. Daarom maken we hiervoor altijd een afspraak met u.