Trage / oudere computer. Upgraden of nieuwe kopen?

Uw computer / laptop loopt niet meer zo lekker of kan de moderne software niet goed draaien. Wat te doen? Een nieuwe  kopen of de huidige nog opkrikken en er nog mee verder gaan? Kom langs in de winkel voor een vrijblijvend nuchter advies waarin we voor u alle voors- en tegens op een rijtje zetten zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Voor ieder apparaat.

Uw thuisnetwerk inrichten

U wilt uw thuisnetwerk inrichten zodat er bijvoorbeeld automatisch backups worden gemaakt en u overal uw netwerk kunt benaderen. Netwerk beveiliging en compatibiliteit is ook belangrijk. Of u heeft een zwakke plek in uw WiFi bereik en wilt dit oplossen. PC Masters kan u adviseren over de mogelijkheden, benodigdheden en kosten. Natuurlijk kunnen we het ook allemaal voor u installeren, bij u thuis of uw werkplek. 

U of uw kind heeft een laptop nodig voor de opleiding.

De nieuwe opleiding  heeft een lijst waaraan de laptop moet voldoen. Kom met deze vereisten naar de winkel en we kijken wat voor u de beste oplossing is.
Een refurbished laptop is vaak een geweldige oplossing. Deze zijn zakelijk, dus no nonsense, robuust en betrouwbaar. Ze zijn getest en geupgrade, u heeft een jaar garantie erop en een voordelige keuze. Gelijksoortige nieuwe laptops zijn vaak minimaal twee keer zo duur en gemaakt van minderwaardige materialen en onderdelen waardoor ze sneller kapot gaan en minder betrouwbaar zijn. Kom langs voor het aanbod en u zult verbaasd zijn over de opties, hoge kwaliteit en lage prijs!

Keuzestress

U heeft een nieuwe printer nodig, of wilt uw computer beveiligen. U bent op zoek naar een officepakket of weet niet welke monitor u het best kunt kopen. Wat dan ook. Kom naar de winkel om het gewoon te vragen. We hebben behoorlijk wat kennis in huis en weloverwogen ideëen over bijna alle IT onderwerpen. Ons advies is gratis.