Indicatie kosten (hardware)reparaties

Hieronder een indicatie van onze tarieven. Veel prijzen zijn afhankelijk van de kosten van vervangende onderdelen. Deze hebben we vaak ook 2ehands, waardoor de prijs wordt gedrukt. De keuze ligt natuurlijk bij u. 

De prijsindicatie is gebaseerd op de gemiddelde kosten van de laatste reparaties.  

Drie soorten analyse

Snelle analyse

Nadat u een reparatie in de winkel heeft aangemeld kijken we meteen snel waar het probleem zit. Deze snelle analyse is altijd gratis.

Standaard analyse

Als de analyse langer gaat duren berekenen we standaard analyse kosten. Deze bedragen € 10,-

Diepe analyse

Sommige problemen zijn hardnekkig en analyse is langdurig. Er moet worden doorgemeten en / of meerdere malen getest. Zie de kosten in de tabel.

Goed advies en Goede koffie

U kunt wel wat advies gebruiken? Kom dan naar de gezellige winkel waar we een behoorlijk lekker bakje koffie voor u zetten en u alles vertellen wat u moet weten om een goede keuze te maken.
Natuurlijk gratis en vrijblijvend.

In huis reparatie

Meer dan 95% van de reparaties voeren wij zelf uit. Voor u betekent dat geen rare logistieke trajecten en lange wachttijden. Uw wensen en belangen zijn in het volledige proces bekend en onze focus.

Inruil en inkoop 2e hands

Uw oude pc of onderdelen kunt u bij ons inruilen voor korting op een upgrade. 2e hands kopen wij ook in en verkopen wij ook, getest en met drie maanden garantie. Een goed alternatief!

×

Winkelmand

Close Panel
Buy for 100,00 more and get free shipping