Product retourneren

Als u een product wilt retourneren kan dat. Volg onderstaande stappen op en we regelen het voor u. 

 1. Controleer of je artikel gedekt is door de garantie. Dit kunt u eenvoudig achterhalen op uw factuur. Deze heeft u in de mail gekregen. Bent u de factuur kwijt? Neem dan contact met ons op.
 2. Log in met uw PC Masters account.
  Klik of tik op het kopje (my)Account in de linkerbovenhoek van de website.
  Geen account aangemaakt of wachtwoord vergeten?
  Klik of tik dan op de knop ‘wachtwoord vergeten’.
 3. Vul het retourformulier in.
 4. Wacht op reactie. We nemen zo snel mogelijk contact met u op over de retour. U krijgt dan retourinstructies toegezonden. Volg deze aub op om het proces niet te vertragen.
 5. Afhandeling retour. Zodra de retour is ontvangen wordt deze, indien nodig, onderzocht door onze technische dienst. Wanneer deze het probleem constateert en weet op te lossen krijgt u van ons een mail met de statusupdate. Als uw retour bij ons binnenkomt gaan wij zo snel mogelijk aan de slag en krijgt u terugkoppeling zodra het uitgevoerd is. Het afhandelen van een retour duurt doorgaans drie werkdagen. 
  Het is ook mogelijk dat de afhandeling via de fabrikant verloopt, als dat zo is vind u alle benodigde informatie in de mail die u bij Stap 4 toegestuurd heeft gekregen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan PC Masters geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pcmasters.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk computers en producten die u via deze webwinkel koopt die op maat  volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.