Wij installeren een schone Windows 10 voor u. Een upgrade heeft als nadeel dat u alle restanten en ellende uit de oude installatie ook meeneemt. Dit vertraagt uw computer en leidt op den duur tot instabiliteit. Een schone installatie is dus beter. Er wordt eerst een backup van uw gegevens gemaakt en die wordt later terug gezet op de windows schijf, of er worden links gecreëerd naar een andere (de oude) schijf waar uw data staat. Email backup en instellen doen we ook. Hieraan zijn extra kosten verbonden, afhankelijk welk email programma wordt gebruikt. 

We adviseren MINIMAAL 4GB werkgeheugen. Dat minimum gaat redelijk snel naar 8GB werkgeheugen. Als uw computer dat niet heeft is het vaak wel te upgraden naar de gewenste hoeveelheid werkgeheugen.

Oudere ATI en AMD videokaarten (HD4000 en ouder) worden officieel niet meer ondersteund. Het is nog wel mogelijk om windows 10 op computers met deze videokaarten/chips te zetten met oudere drivers en wat truukjes. Een andere videokaart, indien mogelijk is dan te adviseren.

U bent van harte welkom in de winkel met uw computer of laptop. Dan voeren we de upgrade uit en kunt u m doorgaans binnen een werkdag weer ophalen. Kom langs of maak een afspraak.

installatie aanvraag