Je bekijkt nu Wat gebeurt er met Xs4all

Wat gebeurt er met Xs4all

Het is bekend. Xs4all gaat verdwijnen. De medewerkers zijn het daar niet mee eens. Grote moeder KPN heeft daar geen boodschap aan en wil Xs4all opheffen om te integreren in KPN. Reden: geringe klantgroei.

Nu hebben de medewerkers en klanten die voor Xs4all gekozen hebben, niet alleen vanwege de goede service en de prijswinnende kwaliteit maar vooral voor de cultuur en principes, besloten een opvolger zelf maar op te richten omdat KPN Xs4all niet wil verkopen. Deze opvolger heet freedom internet, en kunt u hier vinden: freedom.nl

Ik ben persoonlijk vaak voor de underdog. waarschijnlijk ook deze keer weer. KPN is ongetwijfeld op de achtergrond bezig met het omzetten van het netwerk en het ontmantelen van Xs4all. PC Masters heeft in ieder geval al een aantal dagen geen internet (ironisch genoeg op de dag van de overstap van de site die daardoor vertraging opliep) en bij navraag blijkt (vooralsnog) de monteur van .. jawel KPN het moet oplossen. 

Dat helpt mij een keuze te maken. Blijven bij het nog-te-zien-premium-abonnement van KPN of overstappen naar freedom internet.