Ondersteuning voor ZZP en MKB

U heeft het als ondernemer heel druk. Zaken zoals IT zijn vaak bijzaak, moeten wel gebeuren. Aankloppen bij de grote jongens kost enorm veel geld en maatwerk nog meer. Geen nood. 

PC Masters helpt u, zonder de bank te breken.
 U krijgt goede adviezen, op maat. De installatie, inrichting en beheer van uw IT omgeving of werkplek, website bouw, onderhoud, beheer, beveiliging; PC Masters realiseert wat u voor uw bedrijf nodig heeft en wat voor uw organisatie het beste zal werken.

Voor grotere projecten werken wij samen met ervaren partners. 

Benut technologische mogelijkheden maximaal

zodat u uw werk effectief kunt doen

Goed advies en Goede koffie

U kunt wel wat advies gebruiken? Kom dan naar de gezellige winkel waar we een behoorlijk lekker bakje koffie voor u zetten en u alles vertellen wat u moet weten om een goede keuze te maken.
Natuurlijk gratis en vrijblijvend.

In huis reparatie

Meer dan 95% van de reparaties voeren wij zelf uit. Voor u betekent dat geen rare logistieke trajecten en lange wachttijden. Uw wensen en belangen zijn in het volledige proces bekend en onze focus.

Inruil en inkoop 2e hands

Uw oude pc of onderdelen kunt u bij ons inruilen voor korting op een upgrade. 2e hands kopen wij ook in en verkopen wij ook, getest en met drie maanden garantie. Een goed alternatief!

×

Winkelmand

Close Panel
Buy for 100,00 more and get free shipping